středa 13. února 2013

Slavíme konzum, jupí a hurá

Mnozí z vás se asi z tohodle inspirativního článku orosí, ale nedá se nic dělat, láska zblbne kde koho. Navíc nevím, proč bych si jako měla nechat ujít možnost dobře si naprat těřich na účet mé drahé polovice, že ano. Takže se nedá nic dělat, ale čeká vás valentýnský článek, milánkové. Muhahaha.

I když Valentýna neslavíte, protože je to odporný amerikanismus či co, stejně vám všem doporučuju jít se minimálně někam dobře najíst. Zalít to vínem, kouknout se na film....a je jedno s kým a kde, hlavně aby to byl někdo, jehož existence vám přijde vesměs jako pozitivní věc. Pokud máte nějakou drahou polovici, dáreček je dobrovolný. Zde bych ovšem ráda opět zmínila milostné dopisy, kterým děsně fandim - ono totiž něco napsaného se nedá jen tak odvolat. Navíc je to romantika jako prase a nic to nestojí. Dále doporučuju sežrat kilo čokolády či této substanci podobných surovin. A zde si všimněte zásadního bodu - až na ten dopis můžete všechny body praktikovat zcela sami! Chci tím taky říct, že jaký si to uděláte, takový to budete mít. Určitě si můžete udělat pěknej den/večer bez kýče a konzumu a přitom slavit Valentýna.

Pokud sami nejste a kašlete na to, není úplně od věci prozkoumat půdu na druhé straně. Já jsem se na svého milého v předchozích letech dvakrát zcela vykydla, i když on vždycky donesl kytičku. Letos mi povidá: "nemohla by ses vrátit až patnáctýho?" Já: "próč?" On: "no abych ti nemusel na Valenýna nic kupovat" (chicht chicht). Já: "ježiš, na to se vybodni, já ti taky nic nedám, bože." A on mě odmění nevěřícně zklamaným "cooo?". V tom aby se prase vyznalo, že?

Tak konec srandy. Dnešní valentýnská inspirace zahrnuje:

Něco k jídlu. Já letos hlasuju pro libovolné curry. Receptů plnej internet, restaurace též dostupné. Omňomňomňom

Zdroj a recept iningliš: http://scrumpdillyicious.blogspot.cz/2010/11/chicken-in-thai-green-curry.html
Rozhodně nějaký dezert. Měl by obsahovat něco červenýho a čokoládu. Vtípky na témata afrodiziakálních účinků nebudou, protože minimálně jeden čtenář tohoto blogu je mladší patnácti let.

Zdroj: http://www.foodgal.com/2013/02/valentines-day-treats-chocolate-dinner-more/
Cheesecake někdy upeču a o svůj recept se podělím. Slibuju. Je to ale dost náročný, takže to vidím spíš na něčí narozeniny. A těch přijde lavina na jaře. Každopádně srdíčkovej cheesecake mě zcela fascinuje, i když autor použil koupený korpus (booo).

Zdroj: http://www.sweettreatsmore.com/2013/02/seven-days-of-valentine-sweets-white.html?showComment=1360508098142

Zdroj: http://2013-valentinesday.blogspot.com/2013/01/latest-valentine-day-chocolate-wallpaper-picture-photo-2013.html
Co se týče dárečků, to fakt nechám na vás. Ženu vždy potěší kytka, chlast a čokoláda. Asi to neplatí stoprocentně, ale tak ze 75% určitě. I u těch, co tvrdí něco jinýho. Mně by se taky dost líbilo tohle tričko:

Zdroj: http://damska-tricka.zoot.cz/tricka-s-kratkym-rukavem/damske-tricko-zoot-love-vole
Stojí dvě kila a furt ho mají. Tričko s kozama od stejného výrobce jsem postla na fb, ale to je už bohužel vyprodáno. Co se týče mužské populace, já znám svý lidi, ale neznám ty vaše a chlap nejsem. Myslím ale, že   zde velice dobře funguje zejména pěkný flák masa, ideálně mírně propečený.

Zdroj: http://smashmaterials.com/2013/30-funny-valentines-day-pictures/

No a teď konečně nějaký ten dekor, protože od toho jsem tady, že ano. Z geometrických projektů jsem poslední dobou čím dál tím víc nadšená. Myslím, že z toho výhledově taky bude nějakej článek. Skvělý na takovým obrázku (nebo přáníčku...) je, že vlastně vůbec nemusíte umět kreslit a přitom to vypadá jak z obchodu. I líp, řekla bych.

Zdroj: http://assets.curbly.com/photos/0000/0016/3524/small+geometric+heart+5_large_jpg.jpg?1359614856

Troška hravosti do života, né?

Zdroj: http://assets.curbly.com/photos/0000/0016/3514/diy-heart-backdrop-3_large_jpg.jpg?1359614816
Tohle by mohl zvládnout fakt každej. Urvěte cedulku z čaje a nalepte tam srdíčko ke vzkazem. Řekla bych, že i taková drobnost by mohla úplně stačit.

Zdroj: http://www.digsdigs.com/28-heart-decorations-for-valentine%E2%80%99s-day/
To by mohlo stačit, nebudem to radši moc přehánět. Víc nápadů najdete třeba tady.

Veselého Valentýna!


La Petite Anne



1 komentář: